Waar kwaliteit en rust boven kwantiteit gaat

Kwaliteit en rust staan hier boven kwantiteit, op deze manier kunnen we alle aandacht aan u hond geven die hij/zij verdient tijdens het trimmen. Omdat dieren nu eenmaal niet stil zitten zoals mensen bij de kapper, is het belangrijk om een hond met rust en geduld een trimbeurt te geven, dit gaat het beste als u  uw hond naar de trimsalon brengt en als hij/zij klaar is door u weer wordt opgehaald. 

 

In de trimsalon werk ik alleen maar met hoogwaardige producten, waar mijn eigen honden ook mee gedaan worden en ik dus weet dat ze goed zijn en hoe ze werken. We hebben een uitgebreid assortiment aan shampoos en conditioners op natuurlijke basis in de trimsalon. Zo hebben we voor elke vacht en huid het juiste product dat het beste bij u hond past en hij/zij het meest nodig heeft. Het is milieuvriendelijk door de natuurlijke ingredienten.

 

Enkele tips voor u met u hond een bezoek brengt aan de salon:

Geef u hond vlak voor zijn trimbeurt geen voer, het is voor u hond niet fijn om met een volle maag getrimd te worden. 

Laat u trouwe viervoeter voor het bezoek aan de trimsalon goed uit, dit is vooral fijn voor u hond, als hij daarna enige tijd niet kan gaan vanwege de trimbeurt.

Mocht er toch een ongelukje op weg naar de trimsalon gebeuren ruim dit dan netjes op, dit om voor anderen geen overlast te zijn.